zaterdag 13 november 2010

Nog 4 weken! Pffff....

Hallo Allemaal!  

we wilden toch even een soort journaal of update maken voor jullie (familie, vrienden, leerlingen en kenissen) vandaar deze reisblog van ons.   Wil je met ons contact opnemen of weten hoe het nu met ons gaat?  Dan kan dat via deze blog...

Allereerst wil ik zeggen dat het mij ( René) persoonlijk best zwaar valt om na 11 jaar tijdelijk het roer ( van onze jonge mooie muziekschool) over te dragen aan mijn collega's en schoonvader....    Ik weet dat het goed is en dat er alleen maar goeds uit voort kan komen.  Ik heb hier alle vertrouwen in.

Doel van onze reis is om te ervaren hoe het leven is in een warm klimaat en te leven in een andere samenleving. Onze kinderen gaan er gewoon naar school en wij zullen daar op zoek gaan naar een goede invulling van onze dagbesteding.    In ieder geval gaat onze hond (Max) ook mee en een keyboard. 



We gaan dus zoals jullie weten (of misschien nog niet) op reis voor een aantal maanden.  8,5 maand om precies te zijn. Dat is het plan.    Op maandag 13 december pakken we het vliegtuig naar het warme Curacao.  Het is allemaal erg spannend voor ons.    Met nog maar 4 weken te gaan wordt het besef van vertrekken steeds "echter".





Meer informatie volgt!