dinsdag 1 maart 2011

Week 11 Curacao - MAX 82 jaar!!!

Week  11      MAX 13 jaar!!!!!
Vandaag is Max jarig, hij is dertien geworden eigenlijk op de 29e februari, een echte Belg. In honden jaren zou dit 82 jaar zijn!  Dit vieren we dus 3 jaar op 1 maart. Hij wordt nu echt oud en slaapt het liefst de hele dag.Deze week hebben we wat school activiteiten gedaan die we gaan samenvoegen met week 12. Hierdoor deze week een korte blog en niet zoveel foto’s.
 Eigenlijk was het een Nederlandse week, ik wil het eigenlijk niet zeggen maar volgens mij hebben we net zoveel regen gehad als jullie…wel in onze zomerkleren maar voor ons ’s avonds toch wat frisjes met maar 23 graden. Dus zelfs de fleece jas en spijkerbroek gingen aan?! Tja dat kon ik me thuis moeilijk voorstellen dat ik dat zou gaan dragen maar we merken dat we al aardig aan de temperatuur gewend zijn. We hebben dus ook al een keer binnen gegeten, geknutseld en een spelletje gedaan. Maar goed, dit duurt niet lang meer want vanaf vandaag is het regenseizoen officieel voorbij!
Sari kan duiken, dat hoeft ze nog niet te kunnen maar het gaat goed vooruit. Eind maart verwachten ze dat ze op mag voor haar diploma.
Eigenlijk gaat alles zijn gangetje wat voor ons betekent dat we al aardig geacclimatiseerd zijn.
Hieronder de foto's maar volgende week dus een flinke blog en veel foto’s!

Groetjes van ons!
Nog 5 nachtjes slapen…

De Piano Curacao

Muziekschool Tilburg