maandag 17 januari 2011

Foto's week 5 Huis Blue Bay Resort

Hier zijn ze dan! De foto's....



xx

Week 5 Curacao

Week 5 Blue Bay Resort 

Yes! We hebben een huis, geen huis trouwens maar een villa! 4 slaapkamers met appartement voor 2p in een supermooi  tropische tuin omringd door palmbomen en jasmijnstruiken met vrij uitzicht én een ZWEMBAD!!! We zitten in een huis van inmiddels goede kennissen die we via de Happy Hour van Zanzibar twee weken geleden hebben ontmoet. Het is een Nederlands gezin met 4 grote zonen en komen uit het gezellige Brabant…kan geen toeval zijn.
Eigenlijk gingen we voor het huis er naast, dat had geen zwembad maar ja, we wilden graag nu een eigen stek waar we heerlijk konden genieten. We hoorden van Hans en Vicky dat die familie naast dat huis woonden. Na een bezoekje aan ons bijna huis, gingen we even een bakkie doen. Lekker gezellig. Blijkt dat ze het huis per direct wilden verhuren en hebben we JA gezegd.
We wonen op het Blue Bay Resort op loopafstand van een van de mooiste witte stranden van Curacao, 2 zwembaden, speeltuin en restaurant. Maar daar hoeven we dus niet elke dag heen want we springen in ons eigen zwembad. Heerlijk zwembad van 10x5mter waar je ook heerlijk baantjes kunt trekken.
We hebben altijd wind, weinig tot geen muggen en eten ’s morgens dus in het donker buiten op onze grote porch…WAT EEN LUXE!
Ik zit nu heerlijk op het strand van Jan Thiel bij de bekende Zanzibar, palmbomen achter me en de azuurblauwe zee…ik besef het nog niet altijd wat ik aan het doen ben en waar ik ben: Ik woon op een TROPISCH EILAND! Het is pas 9:00u, kindjes op school, man als gids aan het mountainbiken met een groep van de KLM crew en ik ga direct op de koffie bij Maaike. Het begint eindelijk op een leven te lijken.
Nu nog een baan, wat zal ik gaan doen…doe ik wat ik leuk vind, wat ik goed kan of wat ze nodig hebben? Ik ben me al flink aan het oriënteren maar tot die tijd ben ik eerst een “reisbureautje” voor familie en vrienden die in ons appartementje willen en een rondleiding door Curacao willen. Mocht je iemand kennen die nog een weekje wil komen dan maken wij een leuke vrienden van vrienden prijs. 
Helaas kan ik dit niet meteen bloggen want we hebben nog steeds geen internet, het wordt nu aangevraagd en duurt nog twee weken, dan kan ik weer lekker skypen en mailen! Straks weer naar de Mac en kijken of er iemand is, hopelijk wel want ik mis wel echt mijn mensen om me heen.
Lieve warme groetjes van Mascha
Bon Siman (op maandag zeg je: fijne week)

Foto's volgen zometeen......