donderdag 30 juni 2011

Week 28 en 29 We gaan jullie missen!

Deze week doen we alles voor het laatst, nog een ritje met onze Jeep, spelletjes aan de tafel buiten, zwemmen in de zee met klasgenootjes, nog een keer varen op de boot met Hans en Vicky, laatste keer shoppen en flink inslaan, een keer duiken met Willemien, uit eten, weer borrelen op het strand met Philomijn, biertje pakken met Wiek, eten bij Willemien en Hans, spelen en spelen en spelen met Floor en Tim en logeren natuurlijk.
Volle tassen komen van school met alle werkjes van de kinderen en de rapporten, Zoë gaat over naar groep 7 en Sari naar groep 3. Papa en mama zijn écht super trots op jullie!
We worden voor afscheidsfeestjes uitgenodigd en proberen elkaar nog zoveel mogelijk te zien. Foto’s worden uitgewisseld en afspraken gemaakt. Zowel René als ik hadden nooit gedacht om in zo’n korte tijd een sociaal leven te kunnen opbouwen hier. Vonden we eigenlijk ook niet nodig want we gingen toch weer terug naar Nederland. Nu gaan we hen missen als we in Nederland zijn! Wordt het skypen vanuit Nederland en natuurlijk terug naar Curaçao, Korsow, Korsoú als er op een huis te passen valt.
Natuurlijk hebbe we onze vrienden en kennissen ook uitgenodigd om nog een laatste dans en drankje te doen op 29 juli 2011 bij Cabana om ons uit te zwaaien!
We gaan jullie écht missen!
We proberen nog even niet te denken aan de roltrap die op ons wacht maar pakken de koffers om te genieten van Suriname en Bonaire! Fijne vakantie allemaal.

Lieve groetjes van Mascha, René, Zoë en Sari x