zondag 24 juli 2011

Week 31 Bonaire

We hebben een heerlijk relaxte week gehad.

Toch nog eerst wat pijntjes wegwerken op de behandelkamer van de huisarts en daarna rustig, poco poco, genieten van dit eiland met onze huurauto.
Veel deed ons denken aan Curaçao, de natuur, de zee, het Nederlands praten, de producten in de winkel, alleen was het kleiner en lekker ook veel rustiger. Geen drukke ring maar veel ruige zandpaden en veel snorkelplekjes.

De onderwaterwereld is echt heel mooi! Ik, Mascha heb nog gedoken en René was de laatste twee dagen voldoende herteld om te gaan snorkelen op Klein Bonaire en bij het Washington Slagbaai Nationaal Park. Het werd weer factor 30 smeren en voor het eerst verbranden!

We ook veel gepraat over Curaçao, zijn af gaan tellen voor Nederland en hebben geprobeerd te bedenken hoe het verder zal gaan. Dit is natuurlijk niet te voorspellen en we zullen hoe dan ook weer moeten wennen aan de lagere temperatuur en manier van leven. We zijn erg benieuwd hoe dat zal gaan! De kinderen kunnen niet wachten om naar Nederland te gaan om vooral Opa en Oma, Anouk, Bart, Kyra, Guusje en Inge weer te zien, hoewel ze nu voelen dat óók Curaçao een soort thuis geworden is.

Morgen vertrekken we in een klein vliegtuigje met 14 passagiers en worden we door onze vrienden Hans en Willemien opgehaald waar we de komende nachten tot zaterdag mogen slapen. We krijgen dan echte kaas uit Nederland, gaan samen uit eten en zoeken onze andere vrienden op.

Vrijdag hebben we een uitzwaaifeestje op Cabana en stappen dan waarschijnlijk zonder veel te slapen in het vliegtuig...

Volgende week maandag kunnen we de ervaringen zelf weer vertellen, maar we zullen de blog nog even vervolgen.

Ayo en tot héél snel

xxx van ons