zondag 20 maart 2011

Week 13 en 14 Bezoek van opa en oma

Jeetje wat een geweldige twee weken hebben we achter de rug! Eerst de aankomst van mijn ouders daarna 40 geworden met leuke kado’s uit Nederland BEDANKT en een super leuk feestje! Heerlijke vakantie gehad met de kindjes en mijn ouders en weer mooie nieuwe plekjes ontdekt, geknutseld met materialen van het eiland en mijn eerste duik in Curacao.

Zoë heeft haar type examen gemaakt gisteren nu maar hopen op een diploma.

René heeft zijn eerste optreden gehad met de band Sleeves in de Zanzibar, een te gekke populaire strandtent! Super avond! Gewoon lekker met een man of 400-500 op het strand feesten op de slippers.

Op de foto’s (hieronder) is ook te zien dat hier bij het huis nog niet alles goed gaat maar we proberen dat elke dag maar weer goed te praten met het mooie weer en het heerlijke zwembad.

De twee weken zijn omgevlogen en dat hebben jullie vast wel gemerkt aan het ontbreken van skype en mailcontact. Over 1,5 week gaan mijn ouders weer het slechte weer tegemoet en rusten we even uit voordat ik flink moet gaan stappen en bakken in de zon samen met Jacqueline die ons in April komt opzoeken. Slaap maar vast vooruit!

Tot volgende week.

Ayo Mascha, René, Zoë en Sari en een poot van Max