zondag 24 april 2011

Week 19 Ups and Downs

Wat een week hebben we gehad hier.  Een week om nooit meer te vergeten!  Een week vol hoogtepunten maar ook een diep dal waar we doorheen moesten....

Sari heeft haar eerste twee tandjes verloren, of liever gezegd laten trekken. Op de foto is goed te zien dat ze er inmiddels vier had en de tanden wilden er echt niet zelf uit. Zonder te huilen liet ze de twee tanden trekken! Toppie meid


Op dinsdag van deze week hadden we drie bijzondere gebeurtenissen: De kinderen waren model voor de opnames van het TV programma HouseVision en voor de promotie-site van Blue Bay (het resort waar we wonen), erg spannend maar ze hebben het erg goed gedaan. Zoë had daarna meteen een lokaal verjaardagsfeestje van een meisje uit haar klas: bij de Burger King...en René en zijn cameravrouw (Mascha)  hadden 's avonds een bruiloft waar hij mocht optreden met Lenny Keylard (Voice of Holland), erg gaaf zo'n coole reggae party!

Het Dal......afscheid Max

Max onze hond, net 13 jaar, hebben we in december meegenomen om ons hier te vergezellen, we wisten dat Max al oud was en dat hij achteruit ging.  Helaas kwam het nieuws toch nog eerder dan verwacht en hard aan toen de dierenarts in februari vertelde dat hij erg ziek was. We moesten ervan uitgaan dat hij nog maar enkele weken bij ons kon zijn vanwege zijn snelle achteruitgang. We kregen medicijnen tegen de pijn en gelukkig kreeg Max nog wel een opleving van een paar weken, waardoor we toch nog tot bijna eind april van hem konden genieten. 
Natuurlijk kwam de dag waar we allen tegenop zagen:
Donderdag 21 april 2011 hebben we onze Labrador Max na 13 jaar moeten laten gaan.
Dag lieve Max, we zullen je nooit vergeten!

Voor foto's ga naar de blog


Vrijdag vonden we het tijd voor een kleine borrel op het strand met vrienden die uitliep op een grote, flinke borrel. Zoals echt op zijn Curacaos liep het dus anders dan gepland (moet je hier ook niet doen!). We begonnen op zijn Nederlands met twee meegebrachte flessen wijn en hapjes, gingen verder met de happy hour, 2 flessen voor de prijs van één en sloten af met de duurbetaalde flessen die zeker 4 keer over de kop gegaan waren. Na een boel gezelligheid liepen we na 9 flessen wijn  met 6 volwassenen lachend en wankelend naar de auto. Gelukkig heeft het resort een kidsclub die al onze 9 kinderen opving met een frietje en een filmavond. Omdat we op ons strand/park hadden afgesproken waren we binnen een minuut thuis en daarna binnen 5 min. in ons bed, pffff!


Zaterdag zijn we naar Sint Joris baai gegaan vanwege de wereldkampioenschappen windsurfen maar was vooral een "ik probeer van mijn kater af te komen" dag.


En dan...BON PASKU Fijne Pasen in de wetenschap dat de zon heerlijk schijnt in Nederland terwijl het hier heerlijk op z'n Nederlands regent, waar wonen we ook alweer?


SLEEVES


Volgende week vakantiefoto's Curacao en natuurlijk Koninginnendag mét twee optredens van René! Kijk op het promo filmpje van de band Sleeves hieronder:






Nog 9 nachtjes slapen...YES!


Dikke kus van ons