maandag 20 juni 2011

Week 27

Maandag was het tweede pinksterdag en waren we vrij, logisch zou je denken en dus gingen we lekker met zijn vieren op pad. Eerst langs een lokale kunstenares om daar een Chi Chi te kopen als aandenken om dan te kiezen naar welk strand gaan dat we nog niet hebben gehad. Laten we een keer naar het toeristische Mambo gaan aan het Seaquarium beach. Eerst koffie bij Lions Dive om meteen maar even getuige te zijn van de wereldkampioenschappen Sunfish zeilen. Heerlijk weer, eigenlijk bloedheet en heerlijk om te zwemmen in de nog steeds azuurblauwe zee.

Op het Mambo strand is ook Dolfijn FM gestationeerd, hét station waar we elke dag in de auto naar luisteren op weg naar school. Iedere stem herkennen we en ze draaien leuke muziek. Zoë natuurlijk helemaal enthousiast toen we binnen een kijkje mochten nemen én ze samen met Sari een nummer mocht aankondigen: ons Curacao liedje ‘Happiness’ van Alexis Jordan! Dat was echt heel spannend.

Dinsdags pas naar school, heerlijk deze week maar vier daagjes! Wat bleek…we hadden gespijbeld! Omdat ze al een extra vrije dag hebben met Carnaval gaan ze tweede pinksterdag naar school…OEPS!
Ik (Mascha) heb in de ochtend nog heerlijk gedoken met Willemien die me daarna trakteerde op een heerlijk ontbijt.
Verder hebben we deze week vooral afspraken gepland, iets wat we hier nog nooit gedaan hebben, maar de tijd begint te dringen dus het ene feestje naar het andere en nog gauw wat afspreken. Donderdag kwam juf Renaylda (groep 3 van Sari) met haar dochtertjes Nubia en Oceanlin lekker zwemmen en mee-eten. Vrijdag lekker samen ontbijten bij Delifrance in Zuikertuin Mall en dan decadent genieten van de St. Tropez Oceanclub mmm. Nog één keer naar Cabana met Philomijn, Wiek bij ons aan de Polar. Zaterdag na een flinke siësta, om het slaaptekort bij te werken, eten bij Jan en Saskia Fokkelman en Zoë een verassingsgriezelfeestje van Annabel. Nog een keer uit om het niet af te leren en samen weer met Philomijn naar Omundo voor het “Frankie goes to Hollywood” feest.

Na 4 uurtjes slaap fris weer op want Sari mag haar B diploma gaan halen!
Oja, oeps vaderdag vandaag, pfff wat een drukte. Na de zeer goede prestatie van onze dochter een heerlijke vaderdag luch op het terras om daarna afgedropt te worden met Zoë om mee te doen aan het afsluitingsfamiliehockeytoernooi, leuke voor galgje haha. Flink in het zweet en op een enkel puntje na nét niet de finale gehaald, reden dus om maar lekker te gaan zitten met een Polar (lokaal bier) en aan te schuiven bij de bbq. Moge de beste winnen :)

Om 22u gingen de luikjes dicht om de volgende dag te beginnen aan de laatste volle week in Curacao
die Zoë inmiddels heeft ingeluid met haar zwemvaardigheidsdiploma!
Gefeliciteerd meiden!