zaterdag 1 januari 2011

3e week Vakantie in Jan Sofat


Zoals een aantal van jullie al wel weten genieten we deze week van een luxe vakantie in het Resort Jan Sofat. Een beveiligde wijk met alleen maar mooie villa's.
Na een aantal keer al bij Hans en Vicky te zijn geweest vroegen zij of we op de honden wilden passen en dus tegelijkertijd in hun villa te wonen. Zij vinden het al vrij normaal, het is tenslotte hun huis maar voor ons in vergelijking met de Demeterweg een welkome luxe na al dat geregel. De foto's spreken boekdelen!

Wat is nog meer Curacao? Koekjes in een trommel, bloem, snoep, chocolade, crackers, peperkoek goed verpakt en liefst in de koelkast. WAAROM? Wij noemen het "beesjes" lekker duidelijk voor de kinderen...
Voordeel is wel dat alles meteen wordt schoongemaakt en er niets blijft liggen. René had de vuilnis alvast buiten gezet om later in de container te doen en we hadden meteen een mierenkolonie voor de deur. Opruimen dus en spuiten maar!

Vandaag gaan we ons weer eens onder mensen mengen en lekker uit eten, richting Punda (centrum Willemstad) op een oer Hollands terras gewoon lekker op zijn Nederlands "Gelukkig Nieuwjaar" wensen. Natuurlijk eerst nog even een frisse duik in het zwembad! NEWS UPDATE:  We zijn net terug van Zanzibar een restaurant / bar op het strand van Jan Thiel (helemaal geen Punda). Hier blijkt elke zaterdag happy hour te zijn van 17:00-18:00 uur. A place to be. Ach dachten we even wat drinken daar, 5 uur later kwamen we vrolijk weer thuis met een gevulde maag, 2 oppasmeisjes en wat nieuwe vrienden rijker. De onverwachte momenten zijn vaak het mooist! 

Voor wie we hierdoor skypend gemist hebben: Felic aña / gelukkig nieuwjaar  

8 opmerkingen:

  1. Beste Allemaal,
    Na veel geregel en knoppen omzetten hoop ik dat jullie nu allemaal je draai hebben gevonden.
    Ten eerste;De allerbeste wensen voor 2011...dat het nog veel moois mag brengen.
    Een hele dikke knuffel voor Sari...we blijven jullie volgen want op school staat de site inmiddels bij de favorieten.
    Pluk de dag! Leef en Geniet!Liefs Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohh, wat een heerlijke plek lijkt me dat, die villa, zo aan de foto's te zien. De jongens willen, na het zien van de foto's, ook naar curacao toe.
    Lieve groetjes Marielle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo lieve nicht, Rene, Zoë&Sari!

    Ben net door alle verhalen en foto's heen ;-) Hele belevenis en vast wennen op alle gebieden, maar take your time alles valt vast op zijn plek binnen een paar weken. Natuurlijk voor jullie allemaal een HEEL GELUKKIG NIEUWJAAR!! Met veel liefde en aandacht voor elkaar en mooie nieuwe kansen en ontmoetingen daar in Curacao!

    Hier hebben we fijne dagen gehad, rustig met vrienden en familie. De sneeuw is hier bijna verdwenen en het gaat de komende dagen fijn regenen ;) Met Fee gaat het allemaal goed, ze is een erg vrolijk en ondeugend ding. Is gek op muziek en ze danst en trommelt de hele dag... van wie zou ze het hebben haha

    Heel veel liefs van ons alledrie en zet m op daar!! Kus Lon, Jeroen en Feetje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Véronique van den Biggelaar04 januari, 2011 18:37

    Allereerst voor jullie ook de allerbeste wensen voor 2011!
    Leuk jullie blog zo te volgen! Gave foto's!
    Lekker genieten daar! Goed op de honden van Hans en Vicky passen en doe ze maar de groeten van me!

    Liefs,

    Véronique

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Diane Collignon09 januari, 2011 07:30

    Hoi Mascha, René, Zoë en Sari,

    Voor jullie allemaal ook een heel zonnig 2011 gewenst! Na de toch wel wisselende gevoelens hoop ik van harte dat, nu alles een beetje op zijn plaats is gevallen, de zonnige, positieve momenten de overhand gaan krijgen! Maar ik weet eigenlijk wel zeker dat dit gaat lukken.

    Jullie hebben in ieder geval heerlijk genoten in het huis van Hans en Vicky. Ik moet zeggen dat ik sommige foto's met weemoed heb bekeken. Leuk dat jullie zoveel contact met hen hebben! Doe je ze de groetjes van mij?

    Nog even een goedbedoelde tip over het plaatsen van een reactie: ik vind mezelf niet echt een digibeet, maar voelde me niet echt "uitgenodigd" om te reageren. Er staat ook niet "reactie plaatsen" maar "links naar dit bericht". Misschien is het voor jullie mogelijk dit wat op te leuken, zodat mensen eerder op het idee gebracht worden om te reageren. Of ergens bovenaan of rechts een duidelijke link te zetten. Kijk maar of je er iets mee doet.

    In ieder geval: geniet heerlijk van jullie tijd daar. Wij mogen morgen weer gaan werken....

    Groetjes,
    Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi lieve vriendjes,
    Wat een berichten allemaal. Stoer hoor hoe jullie het oppakken. Moet niet altijd makkelijk zijn. Ik ben trots op jullie. Mas, met volle teugen genieten hoor, want dit is once in a lifetime. Blijf jullie volgen. Kunnen we ook mailen? Kus, Ilona

    Bram vraagt aan Zoë of het daar net zo leuk is als het er uit ziet en zit je al op school? en is die school leuk? Groetjes, Bram

    Anne doet de groetjes aan Zoë en Sari.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo lieve Sari,
    hoe gaat het in curacao? Hebben jullie ook werkjes zoef, keerom en kralenplank? Ze\waren heel leuk de foto's.
    Groetjes Bram van den Berg

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hallo sari en familie,

    wij wensen jullie een gezond en zonnig nieuwjaar!
    robin vraagt vaak na je en nu kan hij je volgen en vindt dit erg leuk, je moet de groetjes van hem hebben.
    ga je daar al naar school?

    groetjes robin en de rest

    BeantwoordenVerwijderen