zaterdag 29 januari 2011

Yes! Eindelijk internet!!

He he!

Het is eindelijk zover...


Je merkt dat je als je "net" aankomt in een nieuw land en er veel geregeld moet worden zoals, huisvesting, autohuur, autokoop, scholen zoeken, baan zoeken, etc.. je toch wel dat internet mist.

Vanaf vandaag zijn wij eindelijk weer verbonden met het worldwide web

Vanaf nu, kunnen we we weer volop gaan Hyven, Skypen, Emailen, Twitteren, MySpacen, Linkedinen, Facebooken... Huh!? Waarom waren we hier ook alweer? :-)

Ik ga me voorbereiden om de Ride for de Roses (zie link) te rijden. Ben benieuwd!

Foto's van week 7 volgen snel..

Tot snel!

René

2 opmerkingen:

  1. Heee Mascha Renee en kindjes

    Wat ontzettend leuk om te lezen hoe het met jullie gaat. Dat nieuwe huis ziet er wel heel erg relaxed uit. We hopen dat jullie een ontzettend goede tijd hebben in Curacao. Genieten, genieten, vooral genieten. en als het soms een tegenzit .... och, daar komen jullie ook wel weer overheen. Heel veel plezier ..... Groetjes Peter en Diny Maas

    BeantwoordenVerwijderen
  2. altijd leuk om weer te lezen hoe het met jullie gaat. Ik hoop dat de ontstekingen van Sari snel over zijn. En jullie boffen toch maar dat Mascha zo'n lieve excollega heeft die jullie lekker meenemen met de boot (poetsen neem je dan op de koop toe :) ) en dan ook nog 's avonds nog wil oppassen. Erg vervelend van de auto, maar zelfs op een eiland gebeurd dat dus. Enne Mascha hoe zit dat dan nu met het facebooken? Of moet ik een linkedin account aanmaken?

    Lekker genieten van het mooie weer! Hier is het koud....brrrrr

    BeantwoordenVerwijderen